preloader

Daniela Ciobotar

element element element element
img

Daniela Ciobotar

Performance Coach

Bun venit draga mea! Inima ta arde de impulsul de a-ti face vocea auzita, de a arata lumii cea mai puternica versiune a ta si nu poti renunta oricat de greu pare? Sunt aici pentru a te ghida cum sa iti identifici puterea personala si cum sa o scalezi, astfel incat sa poti genera un impact extraordinar asupra lumii. Si asupra vietii tale!

Antrenez femei antreprenor

pentru a-si atinge 

Independenta Financiara Prin Forte Proprii.
Sunt Daniela - strateg de afaceri si coach pasionata de performanta la cel mai inalt nivel. Instruita practic si tactic ca psiho-terapeut, trainer certificate PCM si Master Trainer Leadership Inspirational by PeterrnDruker; o “super cool matusa” (nu sunt cuvintele mele, dar le folosesc cu bucurie) a trei nepoate si un nepot; sotia unui barbat minunat si sclava unui catel pufos si alintat. Cu foarte bune abilitati de gatiti, la prima vedere, dar nu iti fa griji – mancam putin si sanatos. As mai suplimenta - in completare - cu uimitoare abilitati intuitive de a ajuta femei ca tine sa isi atinga potentialul creativ si plentitudinea de a reusi intr-o afacere care iti hraneste sufletul si iti asigura Independenta Prin Forte Proprii.

Pare firesc, nu-i asa?


Voi continua prin a-ti povesti cateva cuvinte in plus despre mine.

Pana la urma, asta e pagina Despre mine, deci te invit sa iti iei o cafea si sa continui sa citesti… 


Cu multi ani in urma, cand tocmai terminam liceul, mi-am inceput prima afacere - atelier de croitorie, ca asta invatasem la scoala ;). Nu am stiut sa o cresc, sa o dezvolt si dupa primul an am inchis-o. Dar a fost suficient cat sa inteleg ca locul meu este in lumea antreprenoriala. Mi-am luat timp sa imi termin scoala si apoi am revenit in randul antreprenorilor. De data asta am dezvoltat o noua idee - spalatorie industriala de textile (adica lucram exclusiv cu HoReCa si spitale) si am crescut-o timp de 7 ani, atat ca numar de angajati cat si ca cifra de afaceri. Mi-a placut ceea ce faceam, mi-a placut atat de mult ceea ce auzeam de la clientii nostrii, incat am facut o serie de greseli majore din cauza ego-ului. Dar ca sa scurtez povestea -  am facut de asa natura incat am pierdut tot in numai cateva luni.

Mi-am pierdut sanatatea.

Mi-am pierdut bunurile.

Mi-am indepartat familia si mi-am pierdut prietenii.

Si cel mai important – mi-am pierdut increderea in mine.

Am ars pana la os si am ascuns cenusa. Apoi, intr-o seara, am vrut sa imi iau o inghetata ca rasplata pentru eforturile facute in ultimele saptamani… si am constatat ca eram atat de leftera, incat nu mi-am permis nici o simpla inghetata de 3 lei.

M-am simtit rusinata pana in adancul sufletului meu, dar perfect constienta ca trebuie sa schimb ceva – chiar in acel moment. Asa ca am facut o schimbare chiar atunci, in acel moment de profunda durere.


Mi-Am Facut O Promisiune

Am refuzat sa mai fiu “la pamant” inca o zi din viata mea si am decis sa imi accesez toata inteligenta, cunoasterea si orice mai am nevoie pentru a  readuce succesul in viata mea.

 

Si Asa Am Facut

 

 

Astazi, nu numai ca ma bucur de o afacere mult mai potrivita sufletului meu decat cea anterioara – o afacere prin care lucrez cu o multime de femei talentate pe care le ghidez catre scalarea succesului si crearea unui impact pozitiv asupra lumii – dar azi pot spune cu multumire ca impreuna schimbam vieti!


Nimic nu ma bucura mai mult ca munca pe care o fac.

Asa cum si pe tine focul interior te tine treaza noapte de noapte.Ma entuziasmeaza fiecare provocare cu care vii la mine, pentru ca reprezinta o noua oportunitate ca tu sa intelegi cum sa fii ceea ce poti deveni  daca iti dai voie sa cresti odata cu ideile tale. Si pe masura ce descoperi cine esti TU cu ADEVARAT si care iti este menirea in aceasta lume, afacerea ta creste, iar tu te bucuri de Independenta Financiara ca Femeie antreprenor.

 
De ce sunt femeia pe care o cauti?

  • Pentru ca am trecut prin ceea ce experimentezi tu acum.
  • Pentru ca am finalizat ceea ce iti doresti si tu – sa generez impact in viata alor femei si sa fiu foarte bine platita. De mai multe ori!
  • Pentru ca inteleg si recunosc puterea gandului + puterea actiunii.
  • Pentru ca stiu, fara nici un dubiu, ca unul are nevoie de altul, astfel incat dintr-un mix sanatos de energii, strategii si viziuni, si tu vei putea sa iti revendici titulul de “ocupata 100%” cu clientii ideali pentru suflet si cont in egala masura.Te astept alaturi de mine in aceasta calatorie provocatoare de numai 3 luni, avand ca final

Visul TAU Implinit!

 

 

Cursurile Mele

Cursurile Mele

img
500 LEI
Limba: Română
Performanta Ridicata & Leadership Personal

Orientează-te intens către acțiune. Când auzi o idee bună, mișcă-te repede și pune-o în pr...

img
20000 LEI
Limba: Romana
Independența financiară- ghid complet pentru femeile puternice.

Antrenez femei antreprenor pentru a-si atinge Independenta Financiara prin forte proprii ...

img
0 LEI
Limba: Romana
Program de Performanta Ridicata

Antrenez femei antreprenor pentru a-si atinge Independenta Financiara prin forte proprii ...

img
287 LEI
Limba: Romana
Psihologia varstelor

Intervalul de dezvoltare 0 – 60 luni...