preloader

Raluca Dumitru

element element element element
img

Raluca Dumitru

Profa de Mate

Copiii ma alinta „profa umana”

Eu sunt Raluca și de 15 ani ofer meditații la mate.


Sunt „profa umană”, așa mă alintă ei, copiii pe care îi ajut să exceleze la matematică.

Explicarea coerentă și metodele personale pe care le-am rafinat de-a lungul timpului, fac ca învățarea matematicii să fie mult mai eficientă.

Prezint fiecare lecție în felul meu prietenos și îi fac pe copii să înțeleagă pas cu pas conceptele matematicii.

Din 2020, de când am început să pun bazele programului de meditații online, am reușit să-l rafinez și să-l adaptez la nevoile elevilor.

Ei au nevoie de ajutor și susținere pe tot parcursul anului școlar. Foarte mulți copii nu se descurcă singuri la teme și le găsesc prea grele pentru ei.

Pentru aceasta am creat Pachetul Clasic Fain la Mate cu Raluca în care pe lângă accesul la materia înregistrată, ofer și o oră pe săptămână de meditații.

Aceasta este ora de susținere în care copiii pot pune întrebări punctuale despre ceea ce au ei nevoie să știe, despre ceea ce nu au înțeles sau despre temele pe care nu reușesc să le facă singuri.

Pachetul de Bază Fain la Mate cu Raluca, l-am creat pentru acei copii care au nevoie să reia materia sau să învețe în avans pentru a fi mai pregătiți la școală.


Este un pachet foarte potrivit și pentru copiii care nu au neapărat nevoie de meditații dar au nevoie de o plasă de siguranță.


Este foarte potrivit și copiilor timizi care nu îndrăznesc să pună întrebări la clasă, când pierd șirul unei predări și nu mai înțeleg nimic. Ei pot relua online exact acel concept și să-l vizioneze de câte ori dorește.

Consider matematica de o importanță vitală în educația copiilor.
Atunci când rezolvăm exerciții și probleme de matematică, creierul nostru se antrenează și face o mulțime de conexiuni neuronale.

Astfel, matematica ne ajută să gândim din mai multe puncte de vedere orice problemă și apoi să luăm o decizie corectă, care reprezintă rezolvarea.

La fel stau lucrurile și cu alte aspecte din viața de zi cu zi, iar cei care nu dețin o gândire logică pot ajunge cu ușurință în situații nedorite, chiar dificile.

Pentru a ne bucura de o minte organizată și capabilă să raționeze corect și să ia decizii bine gândite, creierul are nevoie de antrenament.

Copiii zilelor noastre petrec prea mult timp la televizor și pe telefoanele mobile, lucru care menține creierul într-o stare de leneveală.

Te invit dragă mămică, să iei o decizie pentru copilul tău și să-i asiguri succesul nu numai la examenul de mate ci și în viață. Dacă va ajunge să iubească matematica și va continua să o exerseze, va avea pe termen doar de câștigat.


Înscrie-l la cursul

Fain la Mate cu Raluca”

și asigură-te că va fi pregătit să obțină rezultate bune la examenul de capacitate!

 

Cursurile Mele

Cursurile Mele

img
1750 LEI
Limba: Română
Pachet Evaluare Nationala

Matematica pentru clasa a VIII-a...

img
270 LEI
Limba:
Fain la Mate - Modulul 1

Intervale de numere reale ...

img
270 LEI
Limba:
Fain la Mate - Modulul 2

Calcul algebric în R...

img
270 LEI
img
270 LEI
Limba:
Fain la Mate - Modul 4

Elemente ale geometriei in spațiu...

img
270 LEI
Limba:
Fain la Mate - Modul 5

Arii și volume ale unor corpuri geometrice...