preloader

Performanta Ridicata & Leadership Personal

element element element element

Performanta Ridicata & Leadership Personal

img

A sti cum sa iti motivezi angajatii, dar si cum sa te auto-motivezi este de o importanta vitala pentru succesul afacerii tale, pentru tine ca manager si pentru angajatii tai.

 

Cum cultivi si mentii motivarea si interesul căatre performanta ridicata in fiecare zi la locul de munca? Iata raspunsul:

 

Cheia pentru a crea performanta ridicata

Incepe cu crearea unui mediu in care respectul de sine este incurajat, inlaturand teama de esec sau respingere ce pot inhiba dezvoltarea performantei, indiferent de natura ei.

Continua cu crearea unui loc de munca pozitiv, cu stima de sine ridicata ce genereaza scaderea absenteismului, scaderea fluctuatiei de personal si duce la productivitate ridicata si la mai putine erori. Pe scurt: performanta ridicata.

  

Liderii buni creeaza medii in care oamenii se simt atat autonomi, cat si importanti.  Aceste doua nevoi satisfacute, pot fi cumulate cu alte recompense, iar rezultatul va fi intotdeauna nu numai  performanta personala ridicata, dar si performanta echipei.

 

Orienteaza-te intens catre actiune.

Cand auzi o idee buna, misca-te repede si pune-o in practica.

 

Prin urmare, daca ai auzit despre acest program de Performanta Ridicata si Lidership Personal si crezi ca te poate ajuta sa te auto-motivezi, dar si sa iti motivezi echipa la un nivel superior, nu ezita. Exerseaza-l imediat, chiar azi. Vei fi uimit de rezultate.

 

Performanta Ridicata

si

Lidership Personal 

 

Care este cheia pentru a te bucura de o performanta ridicata si lidership personal? Aceasta este una din intrebarile la care s-au oprit cele mai mari minti ale omenirii in ultimii 2500 ani.

 

In secolul 20 s-au cheltuit zeci de milioane de dolari si sute de ore de cercetare si s-au scris mii de carti si articole pe aceasta tema.

 

Vestea buna este ca azi stim foarte multe despre cresterea performantei si obtinerea succesului in foarte multe arii. Azi putem afirma cu incredere ca succesul este predictibil.

 

Iata de ce ti-am propus sa incepem cu cateva principii de baza ce si-au demonstrat deja valoarea. Pe masura ce vei invata si vei aplica aceste informatii, te vei bucura de rezultate asemanatoare.

În aceasta prima parte vei invata despre:

 

Cheia pentru performanta Ridicata si Leadership Personal

 

De ce unii oameni au mai mult succes decat altii? Unii din cei mai inteligenti si iscusiti barbati si femei din toate civilizatiile s-au gandit la aceasta intrebare in ultimele 3 milenii.

 

În ultimele doua secole s-au investit sute de miliarde de dolari si euro si mii de ore in gasirea raspunsului. Mii de carti si articole s-au scris pe această tema.

 

Vestea buna este ca astazi stim mai multe cum poti atinge succesul in domenii diverse decat oricand in istorie. Pentru prima data, astazi succesul este predictibil.

 

In acest prim modul vei invata cateva dintre principiile cele mai importante ce au fost descoperite de alti oameni de succes de-a lungul timpului. Pe masura ce vei intelege si vei aplica aceste informatii, te vei bucura de rezultate asemanatoare. Pentru ca vei invata in mod specific:

Care sunt cele mai importante calitati ale unui bun lider

Care sunt ingredientele succesului

Si ce ingrediente sunt esentiale pentru o performanta ridicata

Cum masori rezultatele succesului 

A invata cum sa ati antrenezi gandirea pozitiva si sa iti pastrezi focusul te ajuta sa fii mai eficient in fiecare aspect al vietii tale. Iar asta e activitatea mentala care determina nivelul de succes pe care il poti atinge.

 

Scopul final este de a iti schimba modul de gandire si calitatea vietii tale! Potentialul pe care il poti atinge este nelimitat, pentru ca, tine minte: secretul succesului nu mai este un secret!

 

„De ce unii oameni au mai mult succes decât alții?”

Aceasta este una din intrebările la care s-au oprit cele mai mari minti ale omenirii in ultimii 2500 ani.

In secolul 20 s-au cheltuit zeci de milioane de dolari si sute de ore de cercetare ai s-au scris mii de carti si articole pe aceasta tema.

Vestea buna este ca azi stim foarte multe despre cresterea performantei si obțtinerea succesului in foarte multe arii. Azi putem afirma cu incredere ca succesul este predictibil.

Iata de ce iti propun sa incepem cu cateva principii de baza ce si-au demonstrat deja valoarea. Pe masura ce vei invata si vei aplica aceste informatii, te vei bucura de rezultate asemanatoare. Iata de ce in acest curs vei invata despre:

 

Definiții si Obiective

Cele 4 ingrediente  esențialernpentru  succes

Reguli pentru succes

Cheia invatarii si Performanta ridicata 

Cele 4 calitati ale unui bun lider personal

Cele 7 ingrediente ale performantei ridicate